dijous, 5 d’octubre del 2017

Editorial del Butlletí núm. 225 (setembre 2017)

Dos anys

Ara fa dos anys que un equip de persones voluntàries es va fer càrrec de la gestió de l’Associació de Veïns de Sarrià, encetant una nova etapa que des d’un bon principi teníem molt clar que havia de ser molt més participativa i oberta al barri i a la seva gent. Oberta i participativa no només pensant en la massa social de l’entitat sinó també sense oblidar la nostra ferma voluntat, expressada des del primer dia, d’enfortir els lligams i la col·laboració amb les altres entitats de Sarrià.

No ens ha resultat fàcil modificar certes tendències de funcionament, i potser no sempre ho hem fet tan bé com ens hagués agradat. Per altra banda, a ningú se li escapa que la solució de la majoria dels problemes del barri no només depèn de la nostra entitat. La nostra sensació és, però, que pel temps i les ganes que hi dediquem i per les moltes activitats dutes a terme en aquests dos anys, hem aprofitat el temps raonablement bé, sent perfectament conscients que sempre queden moltes coses per resoldre i aspectes a millorar en el futur.

Tenim la sensació que la nostra tasca comença a tenir la visibilitat que des d’un primer moment buscàvem. Ens han ajudat força les comunicacions periòdiques adreçades als socis i al veïnatge en general, amb informacions regulars difoses per les xarxes socials, així com els butlletins de l’entitat que hem publicat fins ara. Aquest que teniu a les mans és el desè butlletí de la nova etapa, i us recordem que sempre es publiquen en doble format, paper i digital, i es poden consultar a la nostra web avsarria.cat (a la pestanya “butlletins”).

Però si parlem d’un balanç global de les actuacions dutes a terme fins ara, no cal dir que la millor valoració d’aquests dos anys no l’ha de fer aquesta junta sinó el conjunt del barri. És per això que no pretenem fer aquí un balanç exhaustiu dels aspectes concrets de la nostra gestió, uns temes que ja s’han anat tractant al llarg d’aquest període en les diferents assemblees veïnals i per mitjà dels diversos canals de comunicació que la nostra entitat té establerts.

Som molt conscients que sense l’ajut de moltes persones que des del primer dia es van oferir a col·laborar voluntàriament amb les diferents vocalies, mitjançant les quals tenim estructurat el funcionament de la nostra entitat, el balanç seria bastant més minso. Ens toca, per tant, agrair un cop més i molt sincerament la col·laboració molt valuosa rebuda de moltes persones i entitats de Sarrià, una col·laboració que esperem que segueixi i s’incrementi en el futur.

Acabem recordant que el nostre és un equip de voluntaris obert a tothom, i no cal dir que qualsevol suggeriment que ens feu arribar per millorar el funcionament de l’entitat sempre serà benvingut.

Esperem retrobar-nos als actes de la Festa Major.

La Junta Directiva

Per veure el butlletí sencer cliqueu aquí.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada