dimecres, 19 d’abril del 2017

Sant Jordi a Sarrià

Se’ns han adreçat alguns veïns preguntant quina seria l’activitat que la nostra associació organitzarà el proper cap de setmana, per la diada de Sant Jordi. Sense que se’ns hagin donat unes explicacions prou convincents, lamentem informar que l’ajuntament ens va denegar el permís per fer l’acte cultural i festiu que la nostra vocalia de cultura havia previst organitzar per Sant Jordi, un acte que era, alhora, un recordatori amable i reivindicatiu sobre la construcció de la necessària biblioteca municipal de Sarrià que fa tants anys que les forces vives del barri estan demanant.

A Sarrià es faran molts actes per Sant Jordi i, si hi voleu participar, us convidem a consultar els programes d’altres associacions del barri, tot confiant que l’any vinent l’Associació de Veïns de Sarrià tornarà a estar entre les entitats sarrianenques que, per la diada de Sant Jordi, tenen una participació activa i pública al barri.

***

ÚLTIMA HORA (dijous 20 d'abril): des de l'ajuntament (districte) se'ns ha comunicat via telefònica que finalment s'ha decidit concedir-nos el permís per poder instal·lar una taula de l'associació el dia de Sant Jordi. Esperem, doncs, poder-vos saludar personalment el diumenge dia 23 d'abril, a la plaça de Sarrià, des de les 10 fins a les 14 h

***





Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada