dilluns, 21 de març del 2016

Vídeo de la plantació d’alzines al Parc de l’Oreneta

El dia 13 de febrer l’Associació de Veïns de Sarrià va participar en la plantació d’un centenar d’alzines al Parc de l’Oreneta, i ara s’ha publicat un vídeo molt interessant d’aquell acte; el trobareu en l’enllaç que hi ha més avall.

El Parc de l'Oreneta ha estat amenaçat per projectes urbanístics constantment, sent molt recents els dos últims: la construcció de 30 habitatges de luxe de la constructora Núñez i Navarro i la realització d'un canal per desviar aigües de pluja que afectaven el poliesportiu de Can Caralleu, requerint la tala de 50 dels seus arbres. La lluita veïnal va aturar en els dos casos l'agressió al parc.

En aquest enllaç es poden veure imatges de la plantació d'alzines que 50 veïns de Sarrià van realitzar al Parc de L'Oreneta com a mostra del seu amor per aquest espai natural i la seva decidida lluita per la conservació íntegra del mateix.

La plantació va ser promoguda per l'Associació de Veïns de Sarrià, el grup El gran Capital i la Plataforma Cívica per a la Defensa de Collserola.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada